Wij leveren in:Nederland Belgie

Veel gestelde vragen

Lees voordat u een email stuurt met een vraag eerst de Veel gestelde vragen hieronder door.


Hoe werkt afterpay?


Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor WEBSHOP.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij WEBSHOP.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 270,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakket thuis kan verwachten?

Normaliter ontvangt u uw bestelling binnen een week. Mocht dit niet het geval zijn en heeft u geen bericht van ons ontvangen dat uw bestelling vertraagd is, neem dan contact met ons op via helpdesk@debesteglimlach.nl.

Kan ik Whitelight bestellen als ik niet kan internetbankieren of als ik in het buitenland woon?

Ja, dat kan. In sommige gevallen is het niet mogelijk om via Ideal of creditcard te betalen. U kunt dan contact met ons opnemen via helpdesk@debesteglimlach.nl, waarna wij u zullen informeren over de verdere gang van zaken. U hoeft geen extra verzendkosten te betalen. Voor Belgie hebben wij de mogelijkheid om via bancontact mister cash te betalen.

Kan ik met een creditcard betalen?

Ja, dat kan. Voor alternatieve betalingsmethoden naast Ideal of creditcard kunt u contact met ons opnemen via helpdesk@debesteglimlach.nl.

Wat hoort er allemaal in mijn Whitelight pakket te zitten?

- Een lichttransmitter
- Twee batterijen CR2025
- Twee tubes Teeth whitening gel
- Een bitje, bestaand uit een boven- en onderkant
- Een gebruiksaanwijzing

Als het product zo snel werkt, is het dan niet schadelijk voor mijn gebit?

Whitelight bevat peroxide. Deze stof is niet schadelijk voor uw tandglazuur en wordt ook gebruikt door tandartsen bij bleekbehandelingen.

Wat moet ik doen wanneer ik irritatie aan mijn tandvlees of tanden voel, of als mijn tandvlees lichter van kleur wordt?

Sommige mensen ervaren een van deze sensaties door een bleekbehandeling. Deze gevolgen zijn tijdelijk en niet schadelijk. Wanneer u deze sensaties vaker ervaart, probeer dan de behandeling te doen met minder gel, kortere tijd of met meer tijd tussen de behandelingen.

Wat moet ik doen wanneer er witte vlekjes op mijn tanden ontstaan?

Soms ontstaan er witte vlekjes op de tanden door het bleken. Deze gaan weer weg binnen een paar uur en zijn niet schadelijk.

Hoeveel witter zullen mijn tanden worden?

Het resultaat zal per persoon varieren en wordt bepaald door het aantal keer dat u de behandeling uitvoert in combinatie met de natuurlijke kleur van uw gebit.

Mijn tanden worden niet zo snel witter als ik graag zou willen. Wat nu?

Bij sommige tanden duurt het eenvoudigweg langer om witter te worden dan bij anderen. Het zal bij u nodig zijn om vaker de behandeling uit te voeren.

Ik heb ook andere bleekproducten gebruikt. Kan ik Whitelight nu nog gewoon gebruiken?

Ja. U kunt gewoon gebruik maken van Whitelight als toevoeging op eerder gebruikte producten.

Hoelang achter elkaar en hoe vaak per week mag ik mijn tanden bleken?

Wij raden u ten allen tijde aan in dit geval de gebruiksaanwijzing te volgen. Dit houdt in maximaal 30 minuten per behandeling en maximaal 5 dagen achter elkaar.

Hoelang duurt het resultaat van 1 behandeling?

Wanneer u het gewenste resultaat heeft bereikt is het afhankelijk van een aantal factoren hoelang dit resultaat behouden blijft. Producten die het effect van het bleken versneld teniet zullen doen gaan, zijn o.a. koffie, thee, snoep, frisdranken, en vooral roken.

Hoeveel keer kan ik bleken met de meegeleverde tubes gel?

Gemiddeld genomen kunt u 8 tot 10 behandelingen doen met twee tubes gel. Dit is wanneer u zich houdt aan de hoeveelheid gel per behandeling die aangegeven wordt in de gebruiksaanwijzing.

Kan ik mijn tanden ook bleken wanneer ik vullingen, kronen of schildjes in mijn gebit heb, of een volledig kunstgebit?

Ja, dit kan. Het is echter zo dat de kunstmatige onderdelen in uw gebit niet mee zullen kleuren. Deze behouden dus de originele kleur.

De twee tubes in mijn pakket bevatten een gel met een verschillende kleur. Waarom?

Dit kan voorkomen. De ingredienten in de tubes verschillen echter niet van elkaar. Beide tubes zullen hetzelfde resultaat geven. De gels kunnen zonder problemen door elkaar worden gebruikt.

Welke ingredienten zitten er in de gel?

Glycerine, Water, Povidone, Silica, Sodium Hydroxide, Natural Flavor, Sodium Saccharine, K12.Sorgitol.EDTA